Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Паневропско фото такмичење на тему безбедности и здравља на радном месту
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

06. 07. 2011.

Паневропско фото такмичење на тему безбедности и здравља на радном месту

Европска агенција за безбедност и здравље на раду (ЕУ-ОСХА) по други пут организује фото такмичење ради унапређења свести о безбедности и здрављу на раду.

Такмичење позива учеснике да шаљу своје фотографије на тему „Безбедност и здравље на радном месту” са фокусом на превенцију ризика, како би показали да заједничким радом послодавци и запослени могу да спрече настанак болести и повреда на раду.

Сви фотографи – професионалци или аматери – треба да пошаљу своје радове до 31. августа 2011. године путем сајта: www.osha-photocompetition.eu.
Ове информације су такође доступне и на српском језику на: osha.europa.eu/sr/about/competitions/european-photo-competition-2011

Међународни жири, сачињен од професионалних фотографа и стручњака у области безбедности и здравља на раду, изабраће најбоље фотографије и победнику доделити прву награду од 3.000 евра. Другопласирани ће бити награђен са 2.000 евра, док ће за треће место бити додељена сума од 1.000 евра. Ове године по први пут доделиће се награда за младе од 1000 евра за најбољег учесника у конкуренцији млађих од 21.године.

Такмичење је отворено за учеснике из земаља ЕУ, земаља чланица ЕФТА-е (Исланд, Линхенштајн, Норвешка и Швајцарска), као и за 6 земаља кандидата и потенцијалних кандидата (Хрватска, Турска, Србија, Црна Гора, Македонија и Албанија).

Победници ће бити изабрани у септембру 2011. године и проглашени на завршном догађају у оквиру кампање „Безбедна и здрава радна места” која ће се одржати у Билбау у новембру 2011. године.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси