Насловна  |  Саопштења  |  Одбојкашки савез Војводине да престане са забранама извештавања
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

22. 09. 2008.

Одбојкашки савез Војводине да престане са забранама извештавања

Удружење новинара Србије (УНС) протестује због забране извештавања екипи телевизије "Јесењин" са скупа у Одбојкашком савезу Војводине (ОСВ) у петак 19. септембра и тражи извињење организатора скупа колегама новинарима.

Председник ОСВ Урош Тимотић грубо је спречио новинара и сниматеља телевизије "Јесењин" из Новог Сада, Мирослава Виславског и Младена Брцана да прате састанак, претио да ће их избацити са седнице уколико се сами не удаље и поручио "да ни у будуће неће имати приступ раду ове организације".

УНС подсећа да ово није први случај да ОСВ прикрива од јавности свој рад и онемогућава новинару телевизије "Јесењин" Мирославу Виславском извештавање, чиме председник ОСВ крши Закон о јавном информисању као и Статут организације на чијем је челу.УНС тражи да председник ОСВ прекине са оваквим недопустивим поступцима и извини се колегама Мирославу Виславском и Младену Брцану.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси