Naslovna  |  Aktuelno  |  Sindikalne teme  |  Popusti za članove UNS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sindikalne teme

25. 07. 2022.

Popusti za članove UNS-a

Udruženje novinara Srbije ( UNS ) podseća članove da uz overenu legitimaciju za tekuću godinu mogu da ostvare popuste pri kupovini karata za drumski i železnički saobraćaj.

 

Drumski prevoz Drumski prevoz

Popust od 50 odsto u drumskom saobraćaju odobravaju : „Lasta“  iz Beograda, „Net- Bus“ iz Zrenjanina  „Kolašin prevoz"  iz Kosovske Mitrovice  "Lastra“ iz Lazarevca i  „Džo travel“ iz Kosovske Mitrovice 

Popust od 30 procenata  odobravaju "Dunav prevoz" iz  Bačke Palanke, "Kavim- Jedinstvo“ iz Vranja , „Kimel“ iz Novog Pazara 

„Feniks Giz“ iz Jazovnika , STUP „Vršac„ iz Vršca „Autoprevoz Kikinda" iz Kikinde, “Bečej prevoz“ iz Bečeja i „Subotica trans„ iz Subotice.

Popust od 20% odsto članovi UNS-a imaju pri korišćenju prevoznika "Kimko" iz Gračanice i "Vulović transport" iz Kraljeva. 

Železnice Srbije  odobravaju popust od 30 procenata  članovima UNS-a pri kupovini karata na domaćim linijama.

Članovi UNS-a po prestanku  promotivnog perioda, 31. jula 2022. godine, mogu da ostvare novinarski popust od 30 odsto i na cene karata za voz „Soko„ koji saobraća na relaciji Beograd- Novi Sad .

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi