Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  „Novosadske ulice“ - izložba fotografija u Muzeju Vojvodine
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

05. 11. 2021.

Autor: UNS Izvor: UNS

„Novosadske ulice“ - izložba fotografija u Muzeju Vojvodine

Izložba fotografija „Novosadske ulice“ Foto asocijacije Vojvodine biće otvorena u utorak 9. novembra u 19 sati u Muzeju Vojvodine

Na ovoj izložbi, drugoj po redu, biće izloženo 67 fotografija 30 eminetnih autora iz Novog Sada i iz drugih gradova Srbije koji su proteklih godina boravili u Novom Sadu.

Selektor ovogodišnje izložbe je kandidat majstora fotografije Foto saveza Srbije Jan Valo, a kustos Darjuš Samii, muzejski savetnik Muzeja Vojvodine.

Foto asocijacija Vojvodine je, s obzirom na uspeh prošlogodišnje izložbe,  donela odluku  da ova izložba postane tradicionalna.

Izložba je realizovana uz podršku Muzeja Vojvodine i Uprave za kulturu Grada Novog Sada i biće postavljena do 19. novembra.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi