Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Na ogradu N1 ponovo postavljen transparent „Dobrodošli u Luksemburg“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

05. 05. 2021.

Autor: Jelena Mirković Izvor: N1

Na ogradu N1 ponovo postavljen transparent „Dobrodošli u Luksemburg“

Dan nakon što je obeležen Dan slobode medija, na ogradi oko TV N1, koja gleda na Bulevar heroja sa Košara, ponovo je u utorak u popodnevnim satima okačen transparent na kojem piše "Republika Srbija, doviđenja, N1, dobrodošli u Luksemburg".

Ovo nije prvi put da se zaposleni na TV N1 susreću sa ovakvim i sličnim transparentima, koji su prijavljivani policiji, ali do sada nijedan slučaj nije dobio epilog.

U septembru 2019. godine postavljen je transparent sa istim sadržajem, a u istom periodu pojavili su se i plakati na kojima su pisale identične poruke.

Mesec dana kasnije u dvorište TV N1 ubačeni su i leci na kojima su bile fotografije albanskog premijera Edija Rame i programskog direktora TV N1 Jugoslava Ćosića i autora emisije Pressing, ispod kojih piše „ima neka tajna veza“.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi