Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Javna rasprava o programskim sadržajima RTS od 5. do 23. decembra
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

06. 12. 2022.

Autor: RTS Izvor: RTS

Javna rasprava o programskim sadržajima RTS od 5. do 23. decembra

Programski savet Radio-televizije Srbije sprovodi Javnu raspravu o programskim sadržajima Javne medijske ustanove RTS od 5. do 23. decembra 2022. godine.

Prezentacija i rasprava o programskim sadržajima RTS-a vodiće se na tribinama koje će se organizovati u Kragujevcu u sredu 7. decembra 2022, u Vranju u četvrtak 15. decembra i u Beogradu u četvrtak 22. decembra 2022. godine.

Tema ovogodišnje javne rasprave su programski sadržaji RTS-a sa akcentom na sledeće segmente: informisanje, obrazovanje, kultura, zabava i sportski sadržaji.

Građani, udruženja, ustanove, državne institucije i nevladine organizacije, gledaoci i slušaoci zainteresovani za programski sadržaj RTS-a kao javnog medijskog servisa dobrodošli su da učestvuju u raspravi.

Pohvale, primedbe, predloge, sugestije i komentare na program RTS-a možete dostaviti elektronskim putem na mejl javnarasprava@rts.rs odnosno, poštom na adresu: Programski savet RTS, Takovska 10, Beograd.

Pozivamo vas i da popunite anonimnu anketu koja se nalazi na sajtu RTS-a u delu koji se odnosi na ovogodišnju Javnu raspravu.

Programski savet će potom javno objaviti izveštaj sa detaljima vaših zaključaka i o tome obavestiti rukovodstvo RTS-a i nadležne institucije.

Pozivamo vas da popunite anonimnu anketu o gledanosti programa RTS-a koju možete pronaći ovde.

Odluku Programskog saveta RTS-a možete pogledati ovde. 

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi