Naslovna  |  Konkursi  |  Medijski konkursi  |  Konkurs Ministarstva kulture i informisanja za sufinansiranje projekata organizovanja i učešća na stručnim, naučnim i prigodnim skupovima, kao i unapređivanja profesionalnih i etičkih standarda u oblasti javnog informisanja u 2022. godini
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi

21. 02. 2022.

Konkurs Ministarstva kulture i informisanja za sufinansiranje projekata organizovanja i učešća na stručnim, naučnim i prigodnim skupovima, kao i unapređivanja profesionalnih i etičkih standarda u oblasti javnog informisanja u 2022. godini

Konkurs Ministarstva kulture i informisanja za sufinansiranje projekata organizovanja i učešća na stručnim, naučnim i prigodnim skupovima, kao i unapređivanja profesionalnih i etičkih standarda u oblasti javnog informisanja u 2022. godini nalazi se u prilogu.

Konkurs je objavljen 21. februara.

Sredstva opredeljena za ovaj konkurs iznose 18.000.000,00 dinara.

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu iznosi 500.000,00 dinara, a najveći iznos sredstava po projektu iznosi 1.000.000,00 dinara.

Konkurs se raspisuje u periodu od 21. februara 2022. godine do 6. aprila 2022. godine.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi