Naslovna  |  Saopštenja  |  Za slobodu javne reči
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

29. 05. 2006.

Za slobodu javne reči

Okrugli sto na temu: Obrazovanje za medijski poziv u uslovima ograničavanja medijskih sloboda biće održan sutra, 30. maja, od 12.00 u svečanoj sali Udruženja novinara Srbije, Resavska 28/I.

Organizatori ovog skupa su studenti novinarstva Fakulteta humanističkih nauka.

Učesnici su: Milan Janković, zamenik ministra za kulturu i medije u Vladi Republike Srbije, Nino Brajović, predsednik UNS-a, dr Nenad Cekić, predsednik RRA, prof. dr Živorad Đorđević, profesor na Fakultetu humanističkih nauka, prof. dr Zoran Jevtović, prodekan Fakulteta za kulturu i medije Megatrend univerziteta, dr Veselin Kljajević, profesor na Fakultetu političkih nauka, prof. dr Mirko Miletić, profesor na Fakultetu za preduzetnički biznis i FPN-u, Milomir Marić i Miodrag Popov, urednici BK Televizije.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi