Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Новинаркама Зорани Бокан, Драгани Ковачевић и Ивани Весић „Златни микрофон“ Радио Београда
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

02. 10. 2019.

Аутор: Ј. П. Извор: УНС

Новинаркама Зорани Бокан, Драгани Ковачевић и Ивани Весић „Златни микрофон“ Радио Београда

Новинаркама Првог и Другог програма Радио Београда Зорани Бокан и Драгани Ковачевић, Радио Београда 202 Ивани Весић и тонском сниматељу Зорану Марићу јуче је уручено признање „Златни микрофон“, поводом обележавања 95. рођендана Радио Београда.

Драгана Ковачевић, која 36 година ради у Радио Београду, рекла је за УНС да је „после дуго година и емисија примећен од колега из редакције њен рад“. Радила је у омладинском програму Радио Београда, емисијама „Путевима културе“, „Седам уметности“, „Резервисано за“, „Зелени мегахерц“, а тренутно води и уређује емисију за светску књижевност „Читач“.

Признање "Златни микрофон" за дугогодишњи рад, стваралаштво, допринос квалитету и слушаности програма уручено је у Српској академији наука и уметности, у згради где је почело свакодневно емитовање програма. Овогодишњи "Златни микрофон" осим новинарима, припао је и песнику Љубивоју Ршумовићу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси