Насловна  |  Актуелно  |  Досије "Утисак недеље" (2014)  |  Бећковић: Очекујем да радим у недељу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Досије "Утисак недеље" (2014)

02. 10. 2014.

Извор: РТВ

Бећковић: Очекујем да радим у недељу

Ауторка емисије “Утисак недеље” Оља Бећковић каже да не разуме саопштење компаније Б92 у којем констатују да ће “сарадња компаније Б92 са Ољом Бећковић и ПГ ‘Мрежом’ представљати ‘тежак изазов’”.

"Ја то саопштење не разумем. Волела бих да упознам писца тог саопштења", каже Оља Бећковић за “Блиц”, коментаришући наводе из саопштења Б92 да је она показала “одсуство разумевања”, “нарушила пословну етику”.

Она додаје и да је из Б92 нико није званично контактирао. Одговарајући на питање зна ли каква је судбина “Утиска”, Бећковић каже да, што се ње тиче, она са Б92 има важећи уговор до марта.

"Очекујем да се они понашају професионално, да поштују уговор и да радим у недељу", каже Бећковић, додајући да не зна шта значи формулација да ће “сарадња компаније Б92 са Ољом Бећковић и ПГ ‘Мрежом’ представљати ‘тежак изазов’”, као и да на основу ње не може да закључи да ли је уговор између “Мреже” и Б92 раскинут.

Б92: Оља Бећковић нас дискредитује

Компанија Б92 данас у саопштењу са "жаљењем констатује да се напори и предлози за побољшање дугогодишње са ауторком емисије 'Утисак недеље' Ољом Бећковић и Продукцијском групом 'Мрежа', нису показали успешним".

"Исход преговора компаније Б92 о наставку сарадње са Ољом Бећковић и ПГ 'Мрежа' такав је да је од стране ауторке емисије 'Утисак недеље' и продукцијске куће дошло, не само до одсуства разумевања и подршке, него и до тешког нарушавања професионалне етике изјавама датим у јавности и оптужбама за наводне уцене и ултиматуме, а са очигледном намером дискредитације компаније Б92", указује се у саопштењу.

Руководство Б92 "разочарано је понашањем госпође Бећковић", напомиње се у саопштењу, "нарочито ако се узме у обзир 12 година сарадње и верности, улагања у њу око два милиона евра и значајна промоција широм Б92 мреже, као и на другим местима".

Према саопштењу, "закључак који би могао да се наметне је да Оља Бећковић и ПГ "Мрежа" своје погрдне изјаве користе како би створили негативну атмосферу, нарушили углед и извршили притисак на слободу уређивачке политике компаније Б92, а све у покушају да побољшају своје преговарачке позиције".

"Из свега наведеног, даља сарадња компаније Б92 са Ољом Бећковић и ПГ 'Мрежа' представљаће тежак изазов", наводи се на крају саопштења компаније Б92.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси