Насловна  |  Актуелно  |  ДНКиМ  |  Ничић и Костић потписали уговор о додели плаца УНС-у у Грачаници
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

ДНКиМ

18. 01. 2016.

Аутор: М. С. Извор: УНС

Ничић и Костић потписали уговор о додели плаца УНС-у у Грачаници

Председник Удружења новинара Србије на Косову Будимир Ничић и председник општине Грачаница Владета Костић потписали су уговор о давању плаца за изградњу Новинарског дома у Грачаници.

Уговором се Удружењу новинара Србије додељује плац од 400 метара квадратних на период од 99 година уз могућност продужења, за потребе изградње Новинарског дома у Грачаници.

Председник општине Грачаница Владета Костић изјавио је после доношења одлуке СО Грачаница да је поносан што је ово новинарско Удружење као центар својих окупљања и активности на Косову изабрало управо Грачаницу.

Председник УНС-а на Косову Будимир Ничић изразио је наду да ће убрзо бити започета изградња Новинарског дома јер су новинари заслужили свој простор пошто су у  последњих 15 година показали и доказали да су стабилан стуб информисања, пре свега српске заједнице на Косову, а и шире као и да су кредибилан партнер, београдских, приштинских и међународних медија.

 

 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси