Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  Узео 2,2 милиона од Пајтића да побољша информисање преко кулинарског додатка
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

09. 12. 2014.

Аутор: Е. К. Извор: Курир

Узео 2,2 милиона од Пајтића да побољша информисање преко кулинарског додатка

Драган Вучићевић јуче је поново ухваћен у тешкој лажи.

 

Он је оптужио Курир да је од Владе Војводине ове године добио 2,2 милиона динара, али је прећутао да је и он добио исту суму као и наш лист на конкурсу који је спроведен прошле године.

Посебно је занимљиво да је Вучићевић те паре од владе Бојана Пајтића добио за пројекат Иће и пиће, а новац је био намењен за „унапређење јавног информисања о Аутономној покрајини Војводини“?!

Тако до данас остаје нејасно како се овим Вучићевићевим пројектом унапређује информисање у северној покрајини!

Међутим, није Бојан Пајтић једини међу демократама који је помагао Вучићевићу. Далеко дарежљивији био је Драган Ђилас, некадашњи градоначелник Београда и лидер ДС.

Ђилас је, подсетимо, заједно с бизнисменом Мирославом Мишковићем имао власнички удео у Пресу, којем је, преко своје маркетиншке фирме „Дајрект медија“, давао сваку четврту рекламу. И све то док је на челу тог листа био Драган Вучићевић! Прес је тако од реклама годишње добијао око 700 милиона динара, а велики део тог новца долазио је управо од Ђиласове фирме. Поређења ради, Курир, који је био много тиражнији од Преса, добијао је тек сваку петнаесту рекламу.

Вучићевић се, иначе, касније често ограђивао од Мишковића и Ђиласа, стварних власника Преса, али брзо је ухваћен у лажи. Иначе, све време је говорио да иза Преса не стоје ни тајкуни, ни политичари, нити било које друге интересне групе. С друге стране, вешто је избегавао одговоре на питања ко му је купио џип, те одакле му сат од 5.000 долара. Занимљиво је да је увозник „хонде“, коју је возио Вучићевић, управо фирма „Делта моторс“ Мирослава Мишковића.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси