Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  Од Мишка 60.000 € за оснивање Информера?!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

16. 12. 2014.

Извор: Курир

Од Мишка 60.000 € за оснивање Информера?!

Новинар за све режиме Драган Ј. Вучићевић узео робу и џип од Мирослава Мишковића, власника „Делте“, у вредности већој од 60.000 евра, и то по оснивању Ин­формера.

 

„Инсајдер тим“, компанија која издаје Информер, основана је 22. марта 2012. године, месец дана пре него  што је Вучићевић добио поклоне за оданост Мишковићу.

Екипа Курира БЕОГРАД Власник „Делте“ Мирослав Мишковић частио је телевизором, шпоретом и другим покућством, али и повишеним возилом „хонда“ свог партнера из Преса Драгана Ј. Вучићевића кад је овај покренуо свој дневни лист Информер, у народу познатији као службени гласник.

Наиме, морална громада српског новинарства узела је ове дарове вредне око 60.000 евра након формирања свог новог листа и након што је заједно с Мишковићем оставио лист Прес у дуговима од 16 милиона евра!

Да је тако потврђују и документа из АПР, у којима се јасно види да је „Инсајдер тим“, компанија која издаје Информер, основана 22. марта 2012. године, месец дана пре него што је режимски и тајкунски новинар добио поклоне за оданост и верност Мишковићу.

Тако је Мирослав Мишковић заправо један од оснивача и спонзора и нове компаније „Инсајдер тим“ јер је, чашћавајући свог омиљеног новинара, телевизором, шпоретом и повишеним возилом, омогућио Вучићевићу да уштеди новац и уплати оснивачки капитал за нову фирму од чак 100 динара.

Чувена новинарска громада Драган Ј. Вучићевић није се гадио газда Мишкових пара ни онда кад га је увелико пљувао у службеном гласнику, вероватно јер није довољно платио његово независно новинарство. Од њега је затражио новац за продају својих акција које је имао у дневном листу Прес.

Мишковић му је и то уредно исплатио каже наш извор близак Вучићевићу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси