Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  Неколико питања за Ољу Ковачевић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

04. 12. 2015.

Аутор: Драган Добрашиновић Извор: juznevesti.com

Неколико питања за Ољу Ковачевић

Госпођо Ковачевић, Након скандалозне изјаве којом сте узнемирили све грађане и надлежне институције којима је стало до мира, стабилности и националне безбедности, позивам Вас да јавно одговорите на следећа питања:

- Како сте уопште дошли на идеју да у једној уређеној земљи, каква је Србија данас, гласом чија је боја за најмање 50,01% њених грађана иритантна, а порука субверзивна и девијантна, нарушите тешком муком успостављену хармонију, демократију и владавину права?

- Шта Вас је навело да, уместо достојанственог ћутања у којем су сигурност, зарада и привилегије, изаберете пут гласног размишљања, у једну руку скандалозног, а у другу бруталног, чиме сте заувек окренули леђа објективном и непристрасном новинарству каквом нас уче бардови ове професије, Главни уредник свих главних медијских уреда, премијер Александар Вучић и Његова лепша половина, министар истине Александар Вулин?

- Ако сте већ намеравали да остварите утицај и оставите утисак на јавно мњење, зашто нисте користили редован, легалан и легитиман пут, који би Вас сигурно одвео на Фарму, ако имате с чим, или у Парове, ако имате с ким? А онда бисте, захваљујући својим квалитетима и квантитетима, могли да се до миле воље надвикујете, псујете, шамарате, подбочавате, ишчуђавате и радите све што је друштвено прихватљиво а усмерено је ка анимирању и регрутовању бирачког тела и преузимању власти, што Вам је, сада сви знамо, циљ.

Толико, госпођо Ковачевић.

Хајте сад Ви. Али не у маниру Да Можда Не, коју ће (емисију), уколико је реда и закона, већ од идућег четвртка уместо Вас водити неко ко има упориште у изборној вољи грађана, већ фино, течно, тихо, онако нечујно, да Вас цео свет разуме.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси