Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  ДОСТА ЗЛОЧИНА! Ево зашто је Родић медијски терориста
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

06. 12. 2015.

Аутор: Д. Ј. Вучићевић Извор: informer.rs

ДОСТА ЗЛОЧИНА! Ево зашто је Родић медијски терориста

Газда "Курира" Александар Родић, обилато подржан од жуте-олош политичке и медијске елите, грозничаво покушава да сам себе представи као невину жртву режима. У очајничком покушају да спасе своју на лоповлуцима, преварама и пореским утајама изграђену "империју", Аца Канализација је тако почео да се бави и медијским тероризмом!

Јер шта је друго медијски тероризам ако није то кад скраћени Рајица прошле недеље на насловној страни објави кривичну пријаву душевног болесника А. Корница који оптужује премијера Александра Вучића, његовог брата Андреја, директора Информера Дамира Драгића и мене за организовани криминал?!

Пазите, дотични А. Корниц тврди да смо га киднаповали и одвели у неки подрум где се, ни мање ни више, него са Вучићем лично договарао да за 120 евра и "најки" тренерку лажно оптужи преподобног Родића!?!

Осим што је овај случај дефинитиван доказ страшне бахатости и невиђене панике, он је заправо најконкретнија могућа потврда криминала газде "Курира".

Родићев медијски тероризам доказује, јелте, да се он страшно плаши истине и на сваки начин покушава од ње да побегне.

А истина је да је Александар Родић криминалац, рекеташ и порески утајивач.

Истина је да је тај човек само од 2000. до 2008, са својим оцем, братом и осталим сарадницима утајио више од 200 милиона динара, док је државне банке, јавна и државна предузећа и остале добављаче оштетио за више од 1,1 милијарду динара (подаци из истражних списа тужилаштва заведени под бројем КТ 1436/09).

Истина је и да је Александар Родић у дилу са Борисом Тадићем покушао да незаконито, на превару, отме "Политику" и "Вечерње новости".

Истина је и да власник "Фармакома" Мирослав Богићевић тврди да је Александру Родићу и његовом партнеру Душану Бјелопетровићу, по налогу бившег режима, исплатио рекет од чак милион евра у кешу!

Богићевић је, да подсетимо, ово рекао и на детектору лажи, који је показао да он говори истину!

Истина је, даље, да је Александар Родић годинама уназад рекетирао бројне бизнисмене по Србији који су морали да му плаћају стотине хиљада евра не би ли избегли линч на насловницама "Курира".

Један је тако платио чак 680.000 евра за потпуно безвредни лого пропалих дневних новина "Сан"!

Истина је, коначно, да је Родић фебруара прошле године прекршио закон тако што је преко ноћи угасио један "Курир" и основао други "Курир". И тако је, наравно, избегао плаћање пореза!

Истина и закон, дакле. Истина и закон су оно чега се Родић највише плаши.

Истина и закон су оно што нам свима треба. И тачка.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси