Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  Вучићевић: Томо, извини што сам Те бранио и подржавао
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

21. 12. 2015.

Аутор: Драган Ј. Вучићевић Извор: Информер

Вучићевић: Томо, извини што сам Те бранио и подржавао

Ти кога сам бранио од досистичког прогона у време највеће Тадићеве страховладе, када то нико од новинара и уредника у Србији није хтео и смео, Ти кога сам искрено подржавао и штитио од кампања жуте-олош елите, Ти који ми сада захваљујеш ничим изазваним нападима и пљувањем прошлог уторка на РТС, јуче у „Политици", извини!

Извини, председниче, што сам ти веровао. Извини, председниче што сам те бранио од погромашких напада „Курира“. Нико то од мене није тражио, радио сам то зато што сам веровао да тако треба. Извини, председниче, што сам због текстова у којима сам бранио Тебе добио више од 20 тужби и кривичних пријава од Твог новог пријатеља, газде „Курира“ Александра Родића. Извини, председниче.

Ја о Теби, председниче, нећу ниједну ружну реч у јавности да кажем или напишем. Нећу да Те демантујем, председниче, ни када измишљаш наше разговоре, нећу да реагујем ни када Ти на насловној страни „Политике" тврдиш да је мој Информер исти као онај канализациони отвор од „Курира“, прећутаћу, председниче, и то што ме наводиш као „разлог" због ког је Родић престао да Те напада (!?!). 

Да подсетим, председниче, пре само три, четири месеца Твој сада велики пријатељ Александар Родић на својим насловним странама данима и недељама је објављивао „ексклузивна открића" да имаш ванбрачно дете са оном старлетом Душицом Јевђеновић! Оптуживао је Твоју жену Драгицу да је лопов и утајивач пореза, писао је, председниче, да су ти синови и снаје најцрњи мафијаши...

Желим Ти сваку срећу, председниче са новим пријатељем. И извини, председниче. Извини што сам ти веровао, што сам те подржавао. Извини председниче, што сам те бранио.

Драган Ј. Вучићевић

Коментари (1)

Остави коментар
пон

21.12.

2015.

Slaavujko [нерегистровани] у 18:29

Lecenje ... pod hitno!

Ne mogu da verujem da ova bolesna osoba moze da se nadje van zdravstvene ustanove?! I jos joj ustupate prostor namenjen novinarima???
Predlagao sam da se, ukoliko je clan UNS, pod hitno izbaci iz ovog (nekada) uglednog esnafskog udruzenja...
Ovakva, privatna obracanja (bilo kome) a posebno Predsedniku Srbije ( ma sta o njemu mislili), imaju posebnu tezinu ukoliko je i UNS preuzima - bez ikakve ograde!
Molim vas da iz humanih razloga UNS pomogne ovoj jadnoj, bolesnoj osobi da se leci...

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси