Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и Информера (2016)  |  Курирци измислили интервју са мртвим министром
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

19. 01. 2016.

Извор: Информер

Курирци измислили интервју са мртвим министром

Родићев сајт 'Курир' у суботу у 13:41 објавио интервју са бившим министром полиције Радмилом Богдановићем, који сумњичи Цецу да је знала да се спрема убиство Аркана, а Богдановић умро још 25. октобра 2014!

Газда канализационих дневних новина „Курир“ Александар Родић у покушају да уцени и изрекетира познату певачицу Светлану Цецу Ражнатовић отишао је толико далеко да је чак објавио и измишљени интервју са покојним министром полиције Радмилом Богдановићем, који је преминуо још 25. октобра 2014. године!

У лажи су кратке ноге

Курирци су, веровали или не, на свом порталу објавили измишљени разговор са мртвим министром у коме он наводно сумњичи Цецу за саучесништво у убиству Аркана!?!

Родићев интернет портал објавио је у суботу 16. јануара тачно у 13.41 измишљени интервју са покојним Богдановићем под насловом: „Бивши министар полиције оптужује: Цеца је знала да ће Аркан бити убијен.

Када су после неколико сати схватили да су „интервјуисали“ покојног човека, избрисали су тај текст са портала, али су читаоци Информера успели да сачувају и доставе нам копију објављеног лажног интервјуа. О страшној лажи „Курира“ сведоче и бројни линкови са других сајтова који су, не проверавајући чињенице, пожурили да пренесу „ексклузиву".

О чему се овде тачно ради? Проста провера на интернету показала је да су курирци, без трунке блама, од речи до речи прекопирали стари Богдановићев интервју дат недељнику НИН 2010. године, притом свесно доводећи читаоце у заблуду да је све то изговорио данас!

„Присећајући се данас Аркановог убиства, Богдановић је рекао да на тај случај гледа као и после пет дана...", стоји између осталог у интервјуу објављеном у „Куриру".

Родићеви новинарски плаћеници игнорисали су и чињеницу да је покојни Радмило Богдановић одмах после објављивања спорног интервјуа у НИН-у демантовао да је уопште било шта рекао о томе да му је Цеца сумњива.

Извори Информера из уредништва „Курира" кажу да је до објављивања интервјуа са мртвим министром дошло под притиском газде Родића!

- Аца од Нове године готово свакодневно тражи од уредника да проналазе и пуштају најгоре гадости о Цеци. Не знамо шта је тачно у питању, али изгледа да се Цеца нешто гадно замерила Родићима...

У суботу су уредници на сајту, под његовим притиском, пустили интервју са Богдановићем који су нашли у архиви на интернету. Идеја им је била да прво пусте текст, а да накнадно позову Богдановића да то све понови за „Курир“. Кад су сазнали да је Радмило умро пре годину и по дана, настала је страшна паника, интервју је брзо обрисан, али већ је било касно, пошто су га други сајтови пренели... - објашњава наш саговорник.

Пелевић: Срам их било!

Александар Родић и његови уредници јуче нису одговарали на наше позиве. Ни Светлана Цеца Ражнатовић није јуче хтела ништа да коментарише. На другој страни, Борислав Пелевић, венчани кум Цеце и Аркана, огорчен је због скандалозног потеза „Курира".

- Мој кум Жељко је мртав већ 16 година, господин Богдановић је покојни више од годину дана и стварно ми није јасно зашто не оставе мртве људе да почивају у миру!? И шта им је скривила Арканова удовица, па да јој тако нешто приређују! Ма срам их било због тога што су урадили! - резигнирано поручује Пелевић.

Лидер ЈС Драган Марковић Палма, иначе, Цецин блиски пријатељ који је као и Богдановић родом из Кончарева код Јагодине, тврди да су сви наводи из лажног интервјуа потпуно измишљени.

- Све је то лаж и нетачно! - кратко је одговорио Палма.

Изјава коју је Радмило Богдановић демантовао још у марту 2010. године

Мноде су ми ту ствари биле чудне још одпрвог дана и полицајцима сам рекао, пођите ви и испитајте зашто је Цеца са сестром отишла у бутик, а он (Аркан) остао ту, испред рецепције Интерконтинентала да је чека, пише у измишљеном интервјуу објављеном на сајту „Курира".

Готово идентична изјава објављена је 18. марта 2010. у склопу Богдановићевог интервјуа за НИН. Ипак, он је одмах демантовао да је тако нешто рекао.

Александар Родић дао Корницу 5.000€ да лажно оптужи Вучића

Газда „Курира" Александар Родић дао је 5.000 евра у кешу свом директору Александру Корницу да би у јавности лажно оптужио премијера Вучића за уцену, изнуду и организовани криминал!

Корниц, иначе, дугогодишњи наркоман и душевни болесник, сам је ово признао на снимку који је синоћ ексклузивно емитован у специјалној емисији на ИВ Пинк!

Информер ће се у наредним данима бавити овом страшном афером.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси