Насловна  |  Актуелно  |  Писма УНС-у  |  Писмо Специјалне болнице “Сокобања” УНС-у
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Писма УНС-у

07. 11. 2013.

Писмо Специјалне болнице “Сокобања” УНС-у

Специјална болница “Сокобања” послала је данас УНС-у писмо поводом “наводних претњи које је директорка Специјалне болнице ''Сокобања'' др сц.мед. Љиљана Исаковић упутила новинарки РТС-а Драгани Сотировски”. Писмо преносимо у целости.

 

УДРУЖЕЊЕ НОВИНАРА СРБИЈЕ

Поштовани,

Обраћамо Вам се поводом информације о наводним претњама које је директорка Специјалне болнице ''Сокобања'' др сц.мед. Љиљана Исаковић упутила новинарки РТС-а Драгани Сотировски, врло непријатно изненадјени због тога и са великим жаљењем што је код новинара, чији смо рад одувек ценили и поштовали, безразложно створена овако негативна слика о директору Установе, односно о Болници у целини.

У вези са тим ми тврдимо да је телефонски разговор са новинарком Драганом Сотировски од стране директорке Љиљане Исаковић протекао у службеном тону и односио се само на садржај емитованог прилога, без икаквих речи увреде и без икакве претње. Тај телефонски разговор одвијао се у присуству четири радника Специјалне болнице, који су приликом изјашњавања директорке о овом догадјају, на захтев полицијских органа, својим изјавама посведочили истинитост њеног исказа.

У сваком случају, надамо се да ће надлежни органи утврдити истину у вези са за нас немилим догадјајем, а Вас молимо да ово наше обраћање схватите само као израз добре намере и наше жеље да се овако нешто више никада не догоди, јер је Специјална болница ''Сокобања'' одувек имала добру сарадњу са новинарима и нема апсолутно разлога да то тако не буде и убудуће.

Срдачан поздрав и пуно успеха у раду!

С поштовањем,

Специјална болница ''Сокобања''

Весна Благојевић,

менаџер за ОСЈ

Коментари (2)

Остави коментар
суб

09.11.

2013.

S.C [нерегистровани] у 09:07

istina

Istina mora da izadje na videlo. Žao mi je samo što pojedini PR-ovi blate novinarsku profesiju!

Одговори
суб

09.11.

2013.

S.C [нерегистровани] у 09:06

laž

Dokle će pojedini PR-ovi za dobru platu da blate novinarsku profesiju!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси