Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Политике и Курира (2015)  |  Весна Пешић: Вучић би да преузме Родићев део „Политике”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Политике и Курира (2015)

02. 12. 2015.

Аутор: П.Р. Извор: Политика

Весна Пешић: Вучић би да преузме Родићев део „Политике”

Разлог сејања масовне политичке панике највероватније јесте то што Александар Вучић не дозвољава власнику „Курира” Александру Родићу да евентуално постане власник педесет одсто „Политике”, сматра социолошкиња Весна Пешић, која за Радио Слободну Европу каже да иза читаве афере „Државни удар” заправо стоји Вучић.

„По мом мишљењу, иза те хистерије, односно мафијашких обрачуна, стоје Вучић и његов брат - при чему знамо да је један председник владе, док за овог другог уопште не знамо коју функцију заузима и на основу чега иде около и застрашује људе по Србији кад су неки локални избори или избори за месне заједнице.

Не знамо, дакле, чему служи тај брат и каква је његова функција, али по томе видимо да имамо једну потпуно приватизовану власт коју не можемо да контролишемо.

Али, да се вратим на ову тему.

Очигледно да је у питању спор око тога чији је власнички удео других 50 одсто Политике.

Жалосно је што нико није изашао са чињеницама, да видимо да ли је тај део купио Богићевић или је купио Родић, чије је, дакле, власништво тих 50 одсто ’Политике’.

Колико ја разумем, Вучић не да Родићу да преузме тај део 'Политике’, који би евентуално њему припао - нажалост, како рекох, то нико није истражио, ми увек нешто радимо, а да не знамо чињенично стање јер се оно сакрива и да би то спречио, он је извео овај напад на Родића, да му не дозволи да преузме тај део ’Политике’ него да он припадне Вучићу.

Он је, у ствари, организовао целу ову причу о државном удару”, сматра Весна Пешић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси