Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

19. 02. 2016.

Извор: УНС

Угашен Радио Пирот

Након неуспешне приватизације, данас је и званично угашен Радио Пирот. Након 38 година рада oвај радио је 12. јануара престао са емитовањем програма, док су одборници Скупштине Општине Пирота на данашњој седници донели одлуку о ликвидацији предузећа.

„Без посла је остало 6 радника. Нисмо успели да се договоримо са локалним властима о пререгистрацији и уступању опреме. Остали смо и без отпренина, а биће нам исплаћене само неке заостале зараде“, рекао је УНС-у бивши главни и одговорни уредник овог радија Слободан Пејчић.

Пред ликвидацијом су и радио Пожаревац, радио Лесковац и радио Сечањ за које у приватизацији није било заинтересованих купаца а немају запослених или бивших новинара и медијских радника који имају право на бесплатне акције тих медија.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси