Насловна  |  Актуелно  |  Регион  |  Главна и одговорна уредница М портала дала изјаву полицији поводом пријетњи смрћу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Регион

12. 09. 2022.

Аутор: М портал Извор: Цензоловка

Главна и одговорна уредница М портала дала изјаву полицији поводом пријетњи смрћу

Главна и одговорна уредница М портала Даница Николић дала је данас изјаву у Центру безбједности Подгорица поводом пријетњи смрћу које су јуче упућене на њену службену мејл адресу.

 

Николић је полицији као доказе приложила три мејла пристигла са адресе slatkislatka@hotmail.com у којима се, између осталог, каже да ће Николић „висити на бандери у булевару за примјер“.

Уредница М портала је у изјави датој полицији навела да су пристигли мејлови код ње изазвали осјећај страха и угрожености за њен, али и за живот њене породице, те да сматра да је угрожена безбједност свих људи поменутих у мејловима, као и безбједност чланица редакције у М порталу. Посебно је нагласила забринутост због чињенице да комплетну редакцију М портала чине жене, међу којима су и мајке малољетне дјеце.

Николић је у изјави датој полиицији истакла да пријетње нијесу могле бити упућене из личних разлога, већ искључиво због професионалног новинарског рада и објава на М порталу које, од почетка рада овог медија, привлаче велику пажњу јавности.

Раније данас подгоричко Основно државно тужилаштво формирало је предмет поводом пријетњи упућених уредници М портала Даници Николић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси