Насловна  |  Актуелно  |  Синдикалне теме  |  УНС позива на састанак у вези са синдикалним организовањем новинара и медијских радника
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Синдикалне теме

14. 02. 2022.

Аутор: УНС Извор: УНС

УНС позива на састанак у вези са синдикалним организовањем новинара и медијских радника

Удружење новинара Србије (УНС) позива чланове, новинаре и медијске раднике, представнике еснафских синдиката, на консултативни састанак у вези са питањима синдикалног организовања и удруживања, потреба и очекивања, који ће бити одржан 22. фебруара, у 10 сати, у УНС-у, Ресавска 28/1

Циљ састанка је сагледавање проблема синдикалног организовања у Србији и утврђивање потреба и очекивања новинара и медијских радника од синдиката и удружења. Консултације треба да дају јаснију слику о садржајима обука и о темама истраживања за која су новинари и медијски радници заинтересовани.

УНС први пут у сарадњи са Европском федерацијом новинара (ЕФЈ) спроводи једногодишњи пројекат чија реализација почиње овим састанком. 

У наредних годину дана, у зависности од утврђених потреба новинара и медијских радника, представника синдиката, УНС ће организовати и бесплатне обуке из области информационе писмености, предузетништва и радних права, као и пружање административно-техничке подршке.

 Заинтересовани за учешће на састанку потребно је да се пријаве до 21. фебруара на vesna.masalovic@uns.rs. У пријави је потребно да наведете име и презиме и контакт телефон.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси