Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  После реаговања УНС-а новинари поново добијају позиве на Зеленовићеве конференције
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

24. 07. 2020.

Аутор: Д.Б. Извор: УНС

После реаговања УНС-а новинари поново добијају позиве на Зеленовићеве конференције

На адресе новинара, који месец дана нису добијали позиве на конференције шабачког градоначелника Небојше Зеленовића, поново стижу позиви градске службе која има задужење да обавештава медије о догађајима и обраћањима градоначелника поводом ванредне ституације и коронавируса

Дописници ТВ Прва Мирјана Чворић и “Политике” Мирољуб Мијушковић потврдили су УНС-у да им, као некада, уредно стижу позиви на конференције на којима се јавности обраћа градоначелник Шапца у вези са ванредном ситуацијом због коронавируса.

УНС је почетком недеље писао да једној групи новинара не стижу позиви последњих месец дана, од парламентарних и локалних избора одржаних 21. јуна, а да су раније редовно обавештавани о конференцијама.      

Зеленовић је тада за УНС рекао да није приметио да неких новинара на конференцијама нема и да први пут чује од УНС-а да постоји проблем са непозивањем, као и да ће проверити са надлежном службом о чему се ради.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси