Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Емир Кустурица од вечерас има ауторску емисију на Спутњику
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

23. 09. 2021.

Аутор: Д. Бјелица Извор: УНС

Емир Кустурица од вечерас има ауторску емисију на Спутњику

Ауторска емисија Емира Кустурице „Мој живот“ почиње да се емитује вечерас на сајту Спутњик Србија.

Спутњик је емисију прослављеног редитеља, писца, музичара, идејног творца и домаћина туристичких атракција Србије и Републике Српске Дрвенграда на Мећавнику и Андрићграда најавио као светску ексклузиву.

„Емир Кустурица, генијални филмски стваралац, после славних и награђених филмова, књига и изграђених градова, обрео се у новој мисији – првој својој ауторској емисији“, најава је Спутњика.

Кустурица ће објављивати занимљиве приче из свог живота, разговарати са ексклузивним гостима, на порталу и Јутјуб каналу Спутњика.

„Интимну животну причу од Сарајева, преко светских метропола до Мокре Горе, Кустурица прелама кроз историјску судбину Југославије, геополитичке ломове, сукоб цивилизација, судар хришћанског и рационалистичког западног света“, пише Спутњик

Време емитовања прве у серијалу ауторских емисија Емира Кустурице Спутњик је сачувао као тајну и очекује да заинтересовани, вечерас, прате управо сајт Спутњик Србија.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси