Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Ракочевић посетио РТВ и Дневник
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

20. 04. 2022.

Аутор: УНС Извор: УНС

Ракочевић посетио РТВ и Дневник

Делегација Удружења новинара Србије, на челу са председником Живојином Ракочевићем, посетила је Радио телевизију Војводине и редакцију новосадског Дневника, где је разговарала са новинарима и менаџемнтом овог јединог дневног листа на српском језику који излази изван Београда

Представници УНС-а са најмлађим члановима редакције разговарали су о могућности да Удружење подржи њихово усавршавање у мултимедијалном новинарству.

Директор Дневника, Душан Влаовић, упознао је представнике УНС-а са пословањем ове медијске куће, која у децембру ове године обележава 80 година постојања.

Чланови делегације УНС-а, у којој су, уз председника Ракочевића, били и члан Управе и Извршног одбора УНС-а Предраг Рава и генерални секретар Нино Брајовић, изразили су задовољство што ће се редакција овог листа ускоро преселити у нови простор у којем ће, како је речено, бити нова опрема и бољи услови за рад новинара и медијских радника. У разговорима су учествовали и чланови Управе УНС-а из редакције Дневника, Дубравка Николић и Александар Грубеша, као и главна и одговорна уредница Дневника, Нада Вујовић.

У разговору са главном и одговорном уредницом првог програма Радија и помоћницом директора за радио програм Радио телевизије Војводине, Миладом Поповић, представници УНС-а разговарали су о програмским и финасијсиским изазовима  покрајинског јавног сервиса. У разговорима у РТВ учествовао је и новинар и уредник спортске редакције радија РТВ и члан Управе УНС, Љубенко Звиздић.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

20.04.

2022.

Stefa [нерегистровани] у 22:48

Reformatori

A zasto ne obidje delegacija UNS sa svojim mentorom Vukasinom Obradovicem, medije koje je usrecila svojom reformom iz 2015. godine poput Radio Leskovca, Radio Pirota, Niske televizije, RTV Cuprije, Radio Subotice ... Kako vas samo nije sramota?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси