Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Драгослав Симић о књизи „Век сликан микрофоном“ у Коларчевој задужбини
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

26. 01. 2023.

Аутор: А.Н. Извор: УНС

Драгослав Симић о књизи „Век сликан микрофоном“ у Коларчевој задужбини

Разговор о књизи „Век сликан микрофоном“, чији је аутор уредник сајта "Архив" и члан Удружења новинара Србије (УНС) Драгослав Симић, биће одржан у Малој сали Коларчеве задужбине у уторак, 31. јануара, са почетком у 19.30 сати.

О књизи ће говорити уредник Радио Београда 2 Радоман Кањевац, помоћник директора у Историјском архиву Слободан Мандић, уредник издања Александaр Гaон, као и сам аутор  Драгослав Симић.

Драгослав Симић. који је био вишегодишњи уредник документарног програма Радио Београда 2, микрофоном је бележио оно о чему је говорила широка лепеза личности у емисији Радио Београда 2, именованој по Сократовој крилатици - „Говори да бих те видео“. 

Књигу ће обликовати у сценској форми асистент Факултета савремених уметности Никола Угриновић и студенткиња овог факултета Јана Декански.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси