Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  За медије у Ваљеву 10 милиона, у Шапцу 34 милиона
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

03. 02. 2023.

Аутор: УНС Извор: УНС

За медије у Ваљеву 10 милиона, у Шапцу 34 милиона

Градови Ваљево и Шабац расписали су конкурсе за суфинансирање медијских садржаја. У 2023. години Ваљево је за медијске пројекте издвојило исто као и прошле године 10 милиона динара. Град Шабац, у односу на прошлу годину увећао је средства намењена медијским пројектима за четири милиона. Ове године за суфинансирање медија у Шапцу издвојено је 34 милона динара.

Најнижи износ за који се може конкурисати у Ваљеву је 100.000 динара, а највећи пет милиона. Рок за подношење пријава је 23. фебруар.

У Шапцу најнижи износ по једном пројекту је 200.000 динара, а највиши седам милиона. Медији предлоге пројеката могу слати до 21. фебруара.

Додатне информације за пријаву на конкурсе које су расписале ове општине, као и начин пријаве налазе се на званичним сајтовима општина и на сајту Удружења новинара Србије (УНС) у рубрици „Конкурси“, са назнаком „Медијски конкурси“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси