Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Прибој и Бољевац расписали конкурсе за суфинансирање медија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

08. 03. 2023.

Аутор: А.М Извор: УНС

Прибој и Бољевац расписали конкурсе за суфинансирање медија

Конкурсе за медијске пројекте расписале су општине Прибој и Бољевац, a за њихово суфинансирање општина Прибој је издвојила укупно 8 милиона динара, док је у Бољевцу издвојено 2 милиона 375 хиљада динара.

Најмањи износ за који се може конкурисати по једном пројекту у Прибоју 10 хиљада динара, а у Бољевцу је 70 хиљада динара.

Највиши износ по пројекту у Прибоју је четири милиона, док је у Бољевцу 700 хиљада динара.

Пријаве на конкурсе у обе општине отворене су до 23. марта 2023. године.

Право да учествују на конкурсима имају издавачи медија чији је медиј уписан у Регистар медија у Агенцији за привредне регистре (АПР), правна лица која се баве производњом медијских садржаја и који приложе доказ да ће суфинансирани медијски садржај бити реализован путем медија који је уписан у Регистар медија.

Правна лица која су у претходном периоду добила средства намењена за пројектно суфинансирање, а нису у предвиђеном року и прописаној форми поднела наративни и финансијски извештај о реализацији пројекта немају право да учествују на конкурсу.

На конкурсима се може учествовати само са једним пројектом, а издавач више медија има право да учествује с једним пројектом за сваки медиј.

Додатне информације за пријаву на конкусе које су расписале ове општине и начин пријаве налазе се на сајту Удружења новинара Србије (УНС) у рубрици „Конкурси“, са назнаком „Медијски конкурси“ и на званичним сајтовима ових општина.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси