Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Чачак, Деспотовац и Бојник расписали конкурсе за медијске пројекте
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

22. 05. 2023.

Аутор: А.М. Извор: УНС

Чачак, Деспотовац и Бојник расписали конкурсе за медијске пројекте

Град Чачак и општине Деспотовац и Бојник расписале су конкурсе за суфинансирање медијских пројеката. Чачак је издвојио – 25 милиона динара, Бојник 3 милиона динара, а општина Деспотовац – 2,9 милиона динара.

Најмањи износ за који се може конкурисати по пројекту у Чачку је 100 хиљада динара, а највећи 3,5 милиона динара. Рок за подношење пријава је до 8. јуна.

У Деспотовцу и Бојнику најмањи износ за суфинансирање медијских садржаја је 50 хиљада динара, а највиши 1,5 милиона динара.

Пријавa на конкурс у Бојнику је до 2. јуна, а у Деспотовцу до 7. јуна.

На конкурсима могу да се пријаве издавачи чији је медиј уписан у Регистар медија Агенције за привредне регистре, као и правно лице односно предузетник који се бави производњом медијских садржаја. Предузетник мора да приложи доказ да ће суфинансирани медијски садржај бити реализован путем медија који је уписан у Регистар медија.

Право учешћа немају лица која су у претходном периоду добила средства намењена пројектном суфинансирању, а нису благовремено у прописаној форми поднела наративни и финансијски извештај.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси