Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Интерњуз организује онлајн курс за новинаре "Причајмо о вакцинама!"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

30. 05. 2023.

Аутор: УНС Извор: УНС/Прес центар УНС-а

Интерњуз организује онлајн курс за новинаре "Причајмо о вакцинама!"

Новинари који су заинтересовани за извештавање о вакцинама моћи ће наредних дана да похађају бесплатан интерактиван курс организације Интерњуз „Причајмо о вакцинама“ (Let's Talk Vaccines).

Курс „Причајмо о вакцинама“ је на српском језику и траје 7 и по сати. За похађање курса неопходна је пријава која је доступна на сајту Интерњуза, а након завршетка курса новинари добијају сертификат.

Курс је осмишљен тако да пружи новинарима корисне информације како да тумаче научну терминологију о вакцинама, савете за брзо претраживање и проверу информација, као и вежбе за тестирање знања стечених на курсу.

Кроз пет модула учесници ће сазнати више о научном аспректу вакцинације, важности једнакости у доступности вакцина и стратегијама за увођење вакцинације. Биће речи и о недоумицама које утичу на поверење у вакцине, као и о начинима проналажења релевантних података за извештавање о вакцинама.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси