Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Нове погодности за чланове УНС-а: Попусти и бесплатан комплетан офталмолошки преглед у АБМ клиници до краја године уз куповину наочара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

07. 11. 2023.

Аутор: Д.Б. Извор: УНС

Нове погодности за чланове УНС-а: Попусти и бесплатан комплетан офталмолошки преглед у АБМ клиници до краја године уз куповину наочара

Удружење новинара Србије уговорило је са очном кућом АБМ клиника из Београда посебне погодности за своје чланове.

АБМ клиника ће до 31. децембра ове године члановима УНС-а омогућити бесплатан комплетан офталмолошки преглед уз куповину диоптријског оквира и израду стакала.

Овакав преглед подразумева компјутерско одређивање диоптрије са модерним керато-рефрактометрима, преглед очног дна, нон-апланациону контролу очног притиска, дубинског вида, очне координације и спајања слике.

Са уласком у нову годину чланови УНС-а имаће на овакав преглед 50 одсто попуста. То значи да ће уместо тренутне цене прегледа која је 3 000 динара, од 1. јануара 2024. године плаћати 1.500 динара.

АБМ клиника од данас омогућава и попуст од 10 одсто на диоптријске оквире и сунчане наочаре који нису на снижењу или акцији, попуст од 10 одсто на диоптријска стакла и попуст од 5 одсто на контактна сочива. Уз израду наочара могућа је бесплатна провера диоптрије.

АБМ клиника ће омогућити члановима УНС-а наведене погодности у свим својим продајним местима.

Офталмолошки преглед се без заказивања обавља само у АБМ очној ординацији на адреси Теразије 29 у Београду, од понедељка до петка, у времену од 10 до 16 сати (011 322 99 66). 

АБМ 1 продајни салон налази се на адреси Теразије 29 (код Мекдоналдса). Радно време му је од 9 до 20 сати од понедељка до петка. Суботом од 10 до 18 сати. (011 323 96 20).

АБМ 2 продајни салон је у Југ Богдановој 8 (Зелени Венац), а ради од понедељка до петка од 9 до 20 сати. Суботом од 10 до 18 сати продајни салон је отворен.  (011 262 13 76).

АБМ 3 продајни салон налази се у Нушићевој 3 у Београду. Ради од понедељка до петка од 9 до 20 сати, а суботом од 10 до 18 сати. (011 322 9 777).

Чланови УНС-а уговорене погодности остварују уз легитимацију. Потребно је да имате плаћену чланарину која се доказује овереном текућом или претходном годином.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси