Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  УНС више од деценију на друштвеним мрежама
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

15. 01. 2024.

Аутор: К.К.Н. Извор: УНС

УНС више од деценију на друштвеним мрежама

Већ 13 година најважније вести о новинарству, медијима, новинарском послу, проблемима и изазовима, медијским конкурсима и чланству у УНС-у, осим на сајту, можете пронаћи и на друштвеним мрежама Удружења новинара Србије (УНС).

УНС је више од деценије присутан на Фејсбуку и Твитеру (сада X-у), непуних 10 година на Јутјубу и 7 на Инстаграму.

Први профил на Фејсбуку УНС је направио септембра 2011. године, да би, због политике ове мреже, уместо профила прешао на званичну страницу јула 2012. године.

У исто време када је профил отворен на Фејсбуку, УНС се придружио и друштвеној мрежи Твитер (X) где редовно са пратиоцима дели најважније медијске информације.

Канал на Јутјубу УНС је основао децембра 2013, године и на њему можете погледати све видео снимке и прилоге са УНС-ових или догађаја од важности за колегинице и колеге.

У корак са временом и најновијим дигиталним трендовима, након канала за дељење видео садржаја, од новембра 2017. године УНС можете пронаћи и на Инстаграму, где кроз  фотографију пружамо медијске новости.

Уколико нисте до сада, позивамо Вас да запратите УНС - на Фејсбуку, мрежи X, Јутјубу и Инстаграму и први сазнате најважније еснафске информације.  

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси