Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Задарска полиција: Обављен низ информативних разговора како би се пронашли нападачи на новинаре Моцарт спорта
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

28. 02. 2024.

Аутор: А. Н. Извор: УНС

Задарска полиција: Обављен низ информативних разговора како би се пронашли нападачи на новинаре Моцарт спорта

На питање Удружења новинара Србије (УНС) докле је стигла истрага напада на новинаре Моцарт спорта који се догодио у новембру у Задру, из полиције су одговорили да су њихови службеници обавили више информативних разговора како би пронашли одговорне за напад, али да је истрага и даље у току.

Из Полицијске управе у Задру кажу да су предузели низ мера како би сазнали околности догађаја и пронашли починиоце. О информацијама до којих буду дошли по завршетку криминалистичке истраге, како су навели, обавестиће и УНС.

Подсетимо, према сазнањима УНС-а, најмање шест особа напало је 11. новембра новинаре Моцарт спорта који су се упутили у Задар како би извештавали са кошаркашке утакмице Црвена Звезда-Задар.

На њих је дан пре утакмице, како су рекли за УНС, испред хотела у коме су били смештени насрнула група маскираних нападача, која их је ударала палицама и нанела им повреде.

Повређени новинари, који су због безбедности желели да остану анонимни, рекли су УНС-у да не знају ко су нападачи.

УНС је овај напад осудио и тражио да задарско тужилаштво покрене поступак против нападача.

У ранијим саопштењима задарска полиција навела је да је три дана након инцидента притворила две особе, старе 21 и 26 година, због сумње да су напали новинаре Моцарт спорта.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси