Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Градови Ужицe, Панчево и Бор и општине Велика Плана, Аранђеловац, Бачка Топола и Житиште расписали конкурсе за медије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

06. 03. 2024.

Аутор: А.М. Извор: УНС

Градови Ужицe, Панчево и Бор и општине Велика Плана, Аранђеловац, Бачка Топола и Житиште расписали конкурсе за медије

За овогодишњи конкурс Град Ужице издвојио је 15 милиона, Бор 7 милиона 600 хиљада динара, а Панчево 4 милиона 200 хиљада динара. Аранђеловац је за медије определио 21 милион, Велика Плана милион и 700 хиљада динара, Бачка Топола милион динара, док Житиште на Конкурсу учествује са 300 хиљада динара.

Најнижи износ који се по пројекту додељује у Ужицу је 150 хиљада, а највиши је 2 милиона.

У Панчеву је најмањи износ 50 хиљада, а највиши милион, док ће Бор по пројекту,  најмање доделити 100 хиљада, а највише милион и 500 хиљада динара.

Најнижи износ по пројекту у Аранђеловцу је 50 хиљада, а највиши 10 милиона. У Великој Плани је такође најнижи износ 50 хиљада, док је највиши 850 хиљада.

Бачка Топола ће доделити најмање 100 хиљада по пројекту, а највише 500 хиљада, док је у Житишту најмањи износ 50 хиљада, а највиши 150 хиљада.

Текстови медијских конкурса и детаљи за пријаву објављени су на сајту Удружења новинара Србије (УНС), у рубрици „Медијски конкурси“ и на званичним сајтовима ових градова и општина.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси