Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Град Сремска Митровица и општине Сремски Карловци, Нова Црња, Младеновац, Нова Варош, Пријепоље и Бојник расписали конкурсе за медије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

08. 03. 2024.

Аутор: А.М. Извор: УНС

Град Сремска Митровица и општине Сремски Карловци, Нова Црња, Младеновац, Нова Варош, Пријепоље и Бојник расписали конкурсе за медије

Сремска Митровица на овогодишњем Конкусу за суфинансирање медијских пројеката учествује са 28 милиона динара. Укупан износ који је овај град определио за медије подељен је на четири дела, тако што је 12 милиона издвојено за телевизију, седам милиона за штампане медије и агенције, пет милиона за интернет садржаје, а четири милиона динара за радио.

У Сремској Митровици за суфинансирање телевизијских садржаја, најнижи износ по пројекту је 100 хиљада, а највиши пет милиона динара, док је за штампане медије и агенције најнижи износ 100 хиљада, а највиши три милиона динара. За интернет садржаје ће бити додељено најмање 100 хиљада, а највише милион динара по пројекту, док је за радио , најмањи износ 100 хиљада, а највиши три милиона динара.

Општина Пријепоље издвојила је пет милиона 500 хиљада динара. Најнижи износ за појединачне пројекте је 250 хиљада, а највши је милион 500 хиљада динара.

Из буџета Општине Бојник опредељено је три милиона 40 хиљада динара. У овој Општини најнижи износ који ће бити додељен по пројекту је 50 хиљада, а највећи је 800 хиљада динара.

Нова Варош је за медије издвојила два милиона 400 хиљада динара, Младеновац два милиона, Сремски Карловци 420 хиљада, док је Нова Црња определила 165 хиљада динара.

Најнижи износ по пројекту у Новој Вароши је 10 хиљада, а највиши милион 200 хиљада динара. Младеновац ће доделити најмање 50 хиљада, а највише милион динара за пројекат, док ће у Сремским Карловцима бити додељено најмање 50 хиљада, а највише 210 хиљада динара.

Општина Нова Црња, по пројекту ће доделити најмање 15 хиљада, а највише 40 хиљада динара.

Више информација о конкурсима налази се на сајту УНС-а у рубрици „Медијски конкурси“ и на званичним сајтовима Града Сремске Митровице и ових општина.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси