Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  У току је упис у УНС-ову Новинарску школу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

06. 03. 2014.

У току је упис у УНС-ову Новинарску школу

Нова група полазника Новинарске школе УНС-а почеће са радом у суботу, 22. марта у просторијама у Ресавској 28 у Београду.

 

Упис у 33. генерацију  је у току. Заинтересовани треба да дођу на предуписни разговор који се заказује, контакти су dragana.bjelica@uns.rs или 011 32 36 337.

Курс је намењен почетницима, а програмом обухвата новинарство у штампи, агенцијама, радију, телевизији и онлајн медијима.

Часови у УНС-у су интерактивни. Полазници слушају предавања и вежбају новинску и агенцијску вест и извештај, радијску вест и пакет, новинску и телевизијску репортажу, новински и телевизијски интервју.

У оквиру курса предвиђена су предавања и вежбе из медијске фотографије, радијске монтаже, јавног наступа, говорне културе, а полазници имају прилику да прођу и аудио-визуелни тест. Посебни часови посвећени су професионалној етици, медијском законодавству, организацији редакције и новим медијима.

Школа траје четири месеца. Часови су распоређени у 12 викенда после којих полазници одлазе на четворонедељну праксу у редакције.

Групу чини највише 20 полазника.

Цена школе је 43.000 динара с могућношћу плаћања у пет рата.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси