Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Позив новинарима на тениски турнир
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

23. 06. 2014.

Позив новинарима на тениски турнир

Секција УНС-а Тенис прес клуб позива новинаре и медијске раднике да се пријаве за Tурнир новинара тенисера који ће бити одржан од 27. до 29. јуна на теренима ТК “Студио 1” на Кошутњаку.

Турнир се игра у категоријама – мушки сингл -50 и +50 година, као и у конкуренцији парова. Жене ће се такмичити у опен категорији (само сингл). Мечеви се играју до девет гемова, а код резултата 8:8 игра се тајбрејк до седам.

Пријаве за турнир се примају до четвртка (26. јун) до 15 часова на мејл s100jovanovic@gmail.com или на телефон 066/92 82 561.

У понедељак ће бити  обављен жреб, након чега ће на сајту www.tennispress.rs бити објављен распоред мечева.

Такмичења у мушком синглу у обе категорије почиње у петак (27. јун) док ће акмичење у женском синглу и у категорији парова почети у суботу (28. јун).

Котизација по учеснику је 500 динара. Од прикуљених средстава биће обезбеђене лопте и пехари за победнике и финалисте у свим категоријама.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси