Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Последњи дан у Цетињској
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

06. 08. 2009.

Последњи дан у Цетињској


Новинарима и запосленима у недељнику НИН јуче је био последњи дан у редакцијским просторијама у Цетињској 1. Од данас новинари овог недељника на посао долазе у зграду Инекса, Краљице Марије 1, где се налазе и остала издања Рингиеа (Блиц, 24 сата, Ало, Блиц жена, Пулс..).

Редакција НИН-а до 80-их година била је у згради Политике у Македонској улици, а затим се преселила у просторије у Цетињској.

Први број Недељних информативних новина (НИН) изашао је у Београду 26. јануара 1935. После 26 бројева забрањен је септембра 1935. НИН је поново почео да излази 7. јануара 1951. године у Београду.
Компанија Рингие постала је ове године већински власник најугледнијег српског недељника и његових просторија у центру Београда од око 450 метара квадратних за 810.000.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси