Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Будимир Ничић председник Друштва новинара Косова и Метохије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

28. 07. 2014.

Извор: УНС

Будимир Ничић председник Друштва новинара Косова и Метохије

Новинар News Press продукције из Чаглавице и дописник Гласа Америке са Косова Будимир Ничић изабран је данас у Грачаници за председника Друштва новинара Косова и Метохије (ДНКиМ). Од десет предложених кандидата Будимир Ничић је тајним гласањем добио највише поверења колега са Косова. Ничић ће бити и председник Извршног одбора ДНКиМ, а за чланове ИО изабрани су Јелена Марковић, Зоран Бабовић, Дарко Димитријевић, Предраг Радоњић, Бранка Миленковић и Оливера Радић.

 

Захваливши на поверењу које су му колеге указале Будимир Ничић рекао је да ће радити на унапређењу Друштва новинара Косова и Метохије.

“Потребно је да наставимо борбу за истину и правду да би борба за живот свих нас била боља. За све то потребна нам је добра организација. Свако је од нас дао свој допринос у развој новинарства и новинарске професије, али нам је потребно одговорно и ефикасно управљање и подела одговорности”, рекао је Ничић.

Друштво новинара Косова и Меохије, огранак УНС-а, данас је, захваљујући Удружењу, а уз подршку Дома културе у Грачаници добило и своје просторије.

Након Изборне скупштине, у Дому културе одржана је промоција књиге “Криза медија и медији кризе” помоћника главног и одговорног уреника “Вечерњих новости” Слободана Рељића. О књизи су говорили генерални секретар Удружења новинара Србије Нино Брајовић, новинар и песник Живојин Ракочевић, књижевник, новинар и публициста Ђорђе Јевтић и аутор Слободан Рељић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси