Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Слободан Петровић честитао Будимиру Ничићу избор за председника ДНКиМ-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

30. 07. 2014.

Извор: УНС

Слободан Петровић честитао Будимиру Ничићу избор за председника ДНКиМ-а

Заменик премијера, косовски министар администрације локалне самоуправе и председник Самосталне либералне странке Слободан Петровић честитао је данас Будимиру Ничићу избор за председника Друштва новинара Косова и Метохије (ДНКиМ).

 

“У име министарства администрације локалне самоуправе, СЛС-а и у своје лично име, најсрдачније Вам честитам на избору за председника ДНКиМ-а. Професионализам, храброст и објективност коју сте показали и лично и као као новинар претходних година представљају модел за друге медије. Стога је Ваш избор на место председника прави избор и надам се да ћете својим радом допринети даљем развоју, професионализацији и афирмацији српских медија на Косову. У томе Вам желим много успеха, а на нашу сарадњу и подршку увек можете да рачунате”, навео је Петровић.         

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси