Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Б92: Нова епизода „24 минута са Зораном Кесићем“ вечерас у 21
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

27. 04. 2015.

Извор: УНС

Б92: Нова епизода „24 минута са Зораном Кесићем“ вечерас у 21

”Педесет прва епизода емисије “24 минута са Зораном Кесићем” у недељу 26. априла, није емитована јер је продукција те емисије каснила са испоруком. Премијеру нове епизоде можете погледати већ вечерас од 21 сат на ТВ Б92”, рекла је УНС-у директорка за комуникације са медијима на ТВ Б92 Беба Драгић.

 

УНС подсећа да након што је синоћ уместо  51. емитована реприза прошлонедељне епизоде популарне емисије “24 минута са Зораном Кесићем”, ни водитељ ни јавност нису могли да добију информацију шта  је разлог репризирања претходне емисије уместо емитовања нове.

УНС-у је раније данас водитељ емисије Зоран Кесић рекао да га нико није обавестио да нова епизода неће бити емитована.

"Чекао сам да почне нова епизода и, као и сви гледаоци, био изненађен када сам видео репризу. Покушавали смо одмах да видимо у чему је проблем, али нам нико није одговарао на позиве и мејлове. Данас су нам заказали састанак са менаџментом и надам се да ћемо добити неко објашњење. За сада знам колико и сви ви. Емисија је била спремна и ништа није указивало на то да неће бити емитована. Чим будемо имали нове информације, обавестићемо јавност", рекао је Кесић за УНС.

Коментари (2)

Остави коментар
сре

29.04.

2015.

Novinar [нерегистровани] у 20:36

Re: Botovima

Anonimni, ako pises Rat i mir, bar se potpiši.

Одговори
пон

27.04.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 17:57

BAŠ HVALA

Baš Vam hvala što ste nas, preko portala novinarske organizacije, obavestili o terminu jedne TV emisije. Mislim da bi bilo bolje, ne ljutite se, kad biste u profesionalnom smislu analizirali kvalitet te dosta prizemne i, prema tome, politikantske valjda autorske burleske u kojoj je sve što nije "moje" izloženo sprdačini. Nisam, naravno, protiv duhovitih dosetki i packi bilo kome, ponajmanje vlasti,ali nivo emisije nije ni vrcav, ni dovitljiv. Sve se svodi na "Kartaginu valja razrušiti". Takvi su i gosti, iz istog političkog miljea. Hoće li tako biti i kad neki drugi zasednu u fotelje, hoće li se i njima rugati? Ne verujem. Nisam politički navijač, čak i neću na izbore kad ih bude, ali mi je, nisam jedini, dosta bacanja, u svim vremenima, kamena na jednu stranu. Nekad se to zvalo jednoumlje. A šta je sada? Pitam i UNS. Cenim Vas, zbog toga i ova moja ni malo skribomanska opaska.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси