Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Стефан Цветковић последњи видео објавио на дан нестанка
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

15. 06. 2018.

Аутор: Ј. Пешић Извор: УНС

Стефан Цветковић последњи видео објавио на дан нестанка

Новинар Стефан Цветковић на дан нестанка, 13. јуна, на свом Фејсбук профилу последњи пут је објавио видео снимак. У њему је говорио о прошлогодишњем финансијом пословању Дома здравља у Белој Цркви.

Цветковић је најавио да ће једна од тачака на седници Скупштине општине Беле Цркве заказаној за 14. јун бити и пословање белоцркванског Дома здравља, за који он твди да је „споран“ и да је „потврђено од стране оних који управљају Домом здравља и који имају све информације да постоји огромна финансијска дубиоза.“

„Према информацијам који су сада јавне десетине милиона динара су сада нестале и углавном се ради о новцу који је у вези директно са пословањем“, рекао је у снимку Цветковић и упозорио одборнике и грађана Беле Цркве да „реагују“.

Подсетимо, нестанак Стефана Цветковића пријављен је у ноћи између 13. и 14. јуна у Белој Цркви, када је пронађено његово напуштено возило на коме су била отворена возачева врата и упаљена светла.

Потрага МУП-а за Стефаном Цветковићем је у току.

Погледајте видео:

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси