Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Баточина добија телевизију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

09. 09. 2018.

Аутор: Ј. П. Извор: УНС

Баточина добија телевизију

Телевизија „ТВ Хит плус Баточина“ следеће недеље почеће да емитује програма у кабловском систему Радијус Вектор, рекао је УНС-у главни и одговорни уредник ове телевизије Милан Шерифовић. Како каже Шерифовић „ово је мала телевизија у Баточини“, али њихова је „предност што ће радом, трудом и жељом покушати да дођу до што већег броја гледалаца“. Програм ове телевизије, како каже Шерифовић биће "претежно информативан, а биће и специјализованих емисија о пољопривреди, образовању…"

На „ТВ Хит плус Баточина“ раде три новинара, камермани, монтажери, а помажу им и два студента новинарства, рекао је УНС-у Шерифовић.

Шерифовић, иначе некадашњи новинар Радио-телевизије Крагујевац, каже да су телевизију основали Удружење-локално организовање из Баточине, које се између осталог бави хуманитарним активностима.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси