Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Драгана Пејовић нова председница Извршног одбора УНС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

18. 01. 2019.

Извор: УНС

Драгана Пејовић нова председница Извршног одбора УНС-а

Новинарка недељника НИН Драгана Пејовић једногласно је данас изабрана за председницу Извршног одбора Удружења новинара Србије (УНС). Подсетимо, Петар Јеремић поднео је у септембру оставку на функцију председника Извшног одбора. Драгана Пејовић рођена је 8. јуна 1980. године у месту Лопаре у Републици Српској (БиХ). Завршила је новинарство на Факултету политичких наука у Београду. У недељнику НИН-у ради од 2002. године.

Сарађивала је са немачком новинском агенцијом ДПА и дневником „Грађански лист“, сајтовима „Мој херој“ и „Центар за европске вредности“, УНИЦЕФ-ом.

Добитница је годишње награде Академије архитеката Србије за серију истраживачких текстова о Мосту на Ади. Говори енглески језик.

Осим Драгане Пејовић, чланови Извршног одбора УНС-а су и Слободан Ћирић, Зоран Шапоњић, Милорад Додеровић, Драгана Зечевић, Валентин Мик, Оливера Милошевић и Јелена Спасић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси