Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Министарство културе расписује медијске конкурсе за 2020. годину
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

10. 12. 2019.

Аутор: Ј. П. Извор: УНС

Министарство културе расписује медијске конкурсе за 2020. годину

Министарство културе и информисања данас ће објавити девет конкурса за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања за 2020. годину, сазнаје Удружење новинара Србије (УНС).

Ово је први пут, од увођења пројектног суфинансирања медијских пројеката 2015. године, да Министарство културе у децембру распише конкурсе чија ће реализација бити следеће године.

Државни секретар у Министарству културе Александар Гајовић за УНС каже да ће конкурси за медија раније бити расписани како би пројекти на време били реализовани.

Подсетимо, Министарство културе је конкурсе за ову годину расписало средином априла за које је определило 274 милиона динара. Гајовић је УНС-у потврдио да ће за 2020. годину за милион динара бити више средстава за медијске пројекте, него ове године.

Коментари (1)

Остави коментар
пон

09.12.

2019.

Bos [нерегистровани] у 17:02

Široka lepeza

E, kad Gajović kaže, onda ćemo se zasigurno nagledati kvalitetnog i raznovrsnog - naročito raznovrsnog - sadržaja na malim ekranima...

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси