Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Бела Црква, Бела Паланка, Велика Плана, Деспотовац, Кладово, Свилајнац и Уб по пет милиона за локалне медије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

29. 01. 2015.

Бела Црква, Бела Паланка, Велика Плана, Деспотовац, Кладово, Свилајнац и Уб по пет милиона за локалне медије

Општине Бела Црква, Бела Паланка, Велика Плана, Деспотовац, Кладово, Свилајнац и Уб предвиделе су у буџетима за 2015. годину по пет милиона за пројектно финансирање локалних медија.

 

Пет милиона динара издвојиле су општине Бела Црква, Бела Паланка, Деспотовац, Кладово и Уб. Свилајнац је предвидео 5,5 милиона динара, а Велика Плана 5,15 милиона динара.

Сразмерно  буџетима општина и проценат издвојених средстава је различит. Општине Велика Плана, Свилајнац и Уб у ове сврхе издвајају око 0,5 одсто, Бела Црква, Бела Паланка и Деспотовац око 0,9 одсто, а Кладово 1,5 одсто у односу на укупан буџет.

Коментари (1)

Остави коментар
нед

22.03.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 23:32

Pet miliona u snu...

Lepo je što je objavljeno da su ove opštine izdvojile iz budzeta po 5 miliona za medije... Istina je, bar za Veliku Planu mnogo drugačija... Ni polovina tog novca ne postoji osim na papiru ili je "preusmerena" na razne načine na drugu stranu a zvanično pokrivena medijima!!!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси