Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Допуна Конкурса Министарства културе и информисања за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

17. 09. 2015.

Допуна Конкурса Министарства културе и информисања за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја

Измена главе II Конкурса за суфинансирање производње медијских садржаја из области јавног информисања објављеног у дневном листу „Политика” дана 5. септембра 2015. године.

Глава II  се мења и гласи:

   II  ПРАВО УЧЕШЋА

На Конкурсу може учествовати:

  1. издавач медија чији медиј је уписан у Регистар медија који се води у Агенцији за привредне регистре, са подацима уписаним у складу са Правилником о документацији која се прилаже у поступку регистрације медија у Регистар медија (Сл.гласник РС, број 126/14);
  2. правно лице, односно предузетник који се бави производњом медијских садржаја и који приложи доказ да ће суфинансиран медијски садржај бити реализован путем медија.

Право учешћа на Конкурсу немају издавачи који се финансирају из јавних прихода.

Право учешћа на Конкурсу немају лица која су у претходном периоду добила средства од Министарства намењена пројектном суфинансирању, а нису у прописаној форми поднела наративни и финансијски извештај о реализацији пројекта.

Учесник Конкурса може конкурисати само са jедним проjектом.

Издавач више медија има право учешћа на Конкурсу с једним пројектом за сваки медиј.

Издавач више медија, нема право учешћа на Конкурсу са медијем чији је пројекат подржан на Конкурсу за суфинансирање производње медијских садржаја Министарства културе и информисања у 2015. години.

Право учешћа на Конкурсу нема правно лице односно предузетник који се бави производњом медијских садржаја чији је пројекат подржан на Конкурсу за суфинансирање производње медијских садржаја Министарства културе и информисања у 2015. години.

Учесник конкурса се не може јавити са истим пројектом који је одбијен на неком од претходних конкурса Министарства у 2015. години.

Учесник конкурса може поднети захтев за суфинансирање највише до 80% вредности пројекта. Максимални износ који се одобрава по пројекту је 4.500.000,00  динара, а најмањи износ који се одобрава је 450.000,00 динара.

Учесник Конкурса коме су додељена средства за пројекат од Министарства, може у току исте календарске године да учествује са истим пројектом на конкурсима расписаним на осталим нивоима власти, с тим да укупно додељена средства не прелазе 80% вредности пројекта.           

Услед измене главе II продужава се рок за подношење пријава на Конкурс са 20. септембра на 30. септембар 2015. године.

Конкурс погледајте овде.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси