Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Јањић: Резултати медијског конкурса у општини Лебане у наредних десет дана
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

17. 09. 2015.

Извор: УНС

Јањић: Резултати медијског конкурса у општини Лебане у наредних десет дана

„У наредних десет дана биће познати резултати конкурса за суфинансирање медијских пројеката из буџета општине Лебане“, рекао је Удружењу новинара Србије председник општине Лебане Горан Јањић.

„Конкурс за суфинансирање медијских пројеката је завршен, али због ситуације са годишњим одморима процес одлучивања се одужио“, објашњава наш саговорник. 

Општина Лебане је у јуну ове године расписала јавни позив за суфинансирање медијских пројеката, а за те намене ће издвојити милион динара из буџета.

Представнци локалне власти у Лебану за УНС још истичу да су се током расписивања конкурса држали оквира прописаних законом. 

„За суфинансирање медијских пројеката издвојили смо милион динара, што је процентуално у односу на наш буџет, у складу са законом. Расписан је такође и конкурс за комисију која ће одлучивати о пројектима, па су у складу са законом, чланови комисије из редова новинара“, кажу они.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси