Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

29. 07. 2016.

Аутор: В. Х. Извор: Дневник

Град Суботица и медији

Подељено 19 милиона

Од 35 пројеката који су пристигли на конкурс Града Суботице за подршку пројеката у медијима, званична градска Комисија одлучила је да подржи 20 којимаје подељено 19 милиона динара, док је пола милиона динара остало нераспоређено

Уз решење о расподели новца, Комисија је објавила и образложење о томе зашто су неки пројекти одбијени односно, прихваћени.

Фондација „Панонија" - Панон ТВ на мађарском језику, добила је највише новца - четири милиона динара, следе ТВ Суботица (3,75 милиона) и РТВ Јуеко (око 3,5 милиона), док су интернет портали суботица.цом и суботица.инфо добили 700.000, односно, 450.000 динара.

Телевизији Инфо канал иде 900.000, а 400.000 за К23. Гласила на буњевачком језику (новине и радио емисије) добила су 950.000, док су садржаји на језику хрватске националне мањине финансирани са 800.000.

„Суботичке новине” могу рачунати на 600.000 динара, док је магазин „Дани” добио подршку од 1,45 милиона динара за пројекат „Ћирилизација”.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси