Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Марко Ђумић: Медијски конкурс у Апатину биће поништен, нисмо били свесни финансијских проблема
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

31. 01. 2017.

Аутор: К. Ковач Извор: УНС

Марко Ђумић: Медијски конкурс у Апатину биће поништен, нисмо били свесни финансијских проблема

„Конкурс за пројектно суфинансирање медија које је расписала Општина Апатин биће поништен због финансијских проблема Општине. Конкурс смо расписали, а нисмо били свесни финансијске ситуације, тако да ће он бити обустављен“, рекао је данас УНС-у секретар Скупштине Општине Апатин Марко Ђумић.

На питање када ће Општина Апатин исплатити новац медијима којима су трогодишњи пројекти одобрени 2015. године, а којима новац још увек није у целости исплаћен, Ђумић није желео да одговори.

Иначе, Конкурс који је Општина Апатин расписала 24. јануара није у складу са Законом о јавном информисању и медијима, као ни Правилником за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања ограничава учешће издавачима медија регистрованим ван територије ове општине.

УНС је тражио да се овај конкурс усклади са Законом и Правилником, али је Ђумић данас УНС обавестио да ће конкурс бити поништен.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси